Επιλογή Σελίδας

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Για προϊόντα που μπορούν να μεταφερθούν με εταιρεία Courier ή ΕΛΤΑ , μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή με μια έξτρα χρέωση  2,40 €.Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι δυνατή για προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία όπως έπιπλα και ογκώδη αντικείμενα.


Τραπεζική κατάθεση

Αφού καταθέσετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό , με αιτιολογία το όνομά σας, μας ενημερώνετε τηλεφωνικώς στο 2310302401 ή με e-mail στο boxin@inbox.com.Παρακαλούμε σημειώστε ότι η δέσμευση του προϊόντος γίνεται μετά την κατάθεση.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί 


Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε εύκολα και γρήγορα με την κάρτα σας . Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια


Πληρωμή με Viva Wallet

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και επιλέξτε να πληρώσετε είτε με μία από τις αποθηκευμένες κάρτες σας ή με το διαθέσιμο υπόλοιπό του wallet σας.


Είμαστε στην διάθεση σας για  να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε αναφορικά με τούς τρόπους πληρωμής .Τ.2310302401 email: boxin@inbox.com